Riešenia - aplikácie


Potrebujete

  • obmedziť rast a rozmnožovanie mikroorganizmov?
  • rozdeliť potraviny na vhodné pre rast mikroorganizmov a potraviny, v ktorých konkrétne mikroorganizmy už nerastú?
  • zlepšiť výber surovín pre potravinársky priemysel (sušené plody, orechy, byliny, koreniny, pasty a pod.)?
  • nastaviť podmienky optimálnej lepivosti tabliet a zachovania stability účinných látok v nich?
  • zabezpečiť životaschopnosť lyofilizovaných mikrobiálnych kultúr?
  • zabezpečiť mikrobiologickú neškodnosť tepelne neopracovaných mäsových výrobkov?
  • monitorovať kritický limit pre rast a rozmnožovanie Listeria monocytogenes?
  • optimalizovať fyzikálne vlastnosti potravín?
  • chrumkavosť keksov, napolitániek?
  • krehkosť suchého pečiva a čipsov, ich lámavosť?
  • konzistenciu náplní?
  • vlastnosti obalov pri ich formovaní?


Prečo nemonitorovať tento kritický limit kvalitným jednoducho presným kalibrovateľným prístrojom s definovanou stálou opakovateľnosťou merania?

Prečo vyvíjať nové výrobky bez regulácie dôležitých faktorov prostredia potravín?                   av, pH, ...