Menu
  • Úvod
  • Aktivita vody
    • Voda v potravinách
    • Využiteľnosť vody
    • Stabilita potravín
    • Sorpčná izoterma
    • Články
  • K rozhodovaniu o nákupe prístroja
  • LabMaster-aw neo
  • Prístroje
    • Sprievodca nákupom prístrojov na meranie aktivity vody
  • Datalogery
  • Riešenia - aplikácie
    • Prediktívna mikrobiológia
  • Služby
    • Kalibrácie
  • O nás
    • Certifikáty
  • Kontakt
    • Referencie
Viac

Vybrané publikácie

  • Update of concepts in food microbiology education in Slovakia: from food Microbiology to predictive microbiology and microbiological risk assessment in foods

  • Growth prediction of two bacterial populations in co-culture with lactic acid bacteria

  • Effect of salt and temperature on the growth of Echerichia coli PSII
  • Modelling the Radial Growth of Geotrichum candidum: Effects of Temperature and Water Activity
© 2016 AKVO s.r.o. | Tel.: +421 903 383 172 | E-mail: akvo@akvo-aktivita-vody.sk | Všetky práva vyhradené
Vytvorené službou Webnode