Menu
  • Úvod
  • Aktivita vody
    • Voda v potravinách
    • Využiteľnosť vody
    • Stabilita potravín
    • Sorpčná izoterma
    • Články
  • K rozhodovaniu o nákupe prístroja
  • LabMaster-aw neo
  • Prístroje
    • Sprievodca nákupom prístrojov na meranie aktivity vody
  • Datalogery
  • Riešenia - aplikácie
    • Prediktívna mikrobiológia
  • Služby
    • Kalibrácie
  • O nás
    • Certifikáty
  • Kontakt
    • Referencie
Viac

Vybrané publikácie

  • Update of concepts in food microbiology education in Slovakia: from food Microbiology to predictive microbiology and microbiological risk assessment in foods

  • Growth prediction of two bacterial populations in co-culture with lactic acid bacteria

  • Effect of salt and temperature on the growth of Echerichia coli PSII
  • Modelling the Radial Growth of Geotrichum candidum: Effects of Temperature and Water Activity
© 2016 AKVO s.r.o. | Tel.: +421 903 383 172 | E-mail: akvo@akvo-aktivita-vody.sk | Všetky práva vyhradené
Vytvorené službou Webnode Cookies
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.